RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

З'явилися фото ремонту моста в Житомирській області, який не чинили більше 50 років

У суботу, 10 листопада, лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк та Міністр інфраструктури України Володимир Омелян оглянули хід ремонту мосту через річку Тетерів у Радомишлі Житомирської області.

Яценюк підкреслив, що міст у Радомишлі не ремонтувався жодного разу з моменту зведення - уже 54 роки. Питання його реконструкції - дуже важливе, адже "стосується 25 тисяч людей в місцевій об'єднаній територіальній громаді", передає прес-служба партії.

Лідер “Народного фронту” нагадав, що уряд під його головуванням 2014 року включив Радомишлівський міст до переліку об`єктів капітального ремонту.

Після вступу в дію з початку 2018 року закону про створення Дорожнього фонду, ухваленого 2016 року завдяки зусиллям Міністра інфраструктури Володимира Омеляна, представника партії «Народний Фронт» в Уряді, та народним депутатам фракції «Народний фронт», вдалося розпочати реконструкцію та ремонт таких проектів.

Яценюк зазначив, що реконструкція мосту має бути завершена до грудня 2018.

Лідер “Народного фронту” зазначив, що такі проекти, крім усього, - це і створення робочих місць. Він розповів, що поспілкувався з працівником, залученим до реконструкції Радомишлівського мосту, і той розповів, що отримує 10 тисяч гривень за 15 робочих днів.

“Тобто це гроші, які йдуть на інфраструктуру в маленьких містах, створення робочих місць і заробітну плату для людей. І тоді люди розуміють, навіщо вони платять податки, навіщо обирають народного депутата, який працює в цьому окрузі”, - сказав Арсеній Яценюк.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що цьогоріч в дорожнє будівництво напряму з Дорожнього фонду було інвестовано близько 32,6 мільярда гривень.

Реконструкцію Радомишлівського мосту він назвав “промовистим кроком”: “За чотири місяці ми робимо те, що планувалося десятиліттями і не робилося. 230 метрів мосту за 20 мільйонів гривень – це наддешева ціна. І в грудні цей міст буде вже слугувати як мешканцям ОТГ, так само і всім громадянам України, які будуть безпечно, без ризику для свого здоров'я, без ризику для свого транспорту перетинати річку Тетерів”.