RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

УкрАВТО стане дистриб'ютором нового бренду: його назву обіцяють озвучити в грудні

Корпорація УкрАВТО повідомила, що в найближчі місяці отримає статус офіційного дистриб'ютора ще одного популярного автомобільного бренду. У компанії обіцяють, що дилерська мережа буде відповідати високим стандартами якості обслуговування, проте поки не називають партнерську автомобільну марку.

Про це йдеться на сайті "УкрАВТО".

Як вважають галузеві експерти, мова йде про якісні автомобілі середньої цінової категорії відомого азіатського виробника, які раніше позитивно сприймалися українськими клієнтами. У корпорації висловили впевненість, що, завдяки широкій мережі власних сервісних центрів по всій території України, їм вдасться вивести популярність марки на новий рівень. Тепер у клієнтів УкрАВТО буде ще більше свободи при виборі автомобіля.

"Наша впевненість в успіху нового проекту підкріплена вже існуючим позитивним досвідом експлуатації автомобілів цього бренду тисячами власників в Україні. Незабаром ми повідомимо подробиці і оголосимо конкурс на посередництво для формування сервісно-збутової мережі, що покриває всю Україну", - зазначив заступник голови правління корпорації УкрАВТО Вахтанг Васадзе.

УкрАВТО - найбільший вітчизняний виробник автомобілів, що володіє потужностями для повного циклу виробництва; офіційний імпортер і дистриб'ютор автомобілів більш ніж 15 брендів; постачальник сервісних послуг і виробник запасних частин і аксесуарів з найбільшою власною мережею сервісних і дилерських центрів в Україні.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: БізнесТранспорт Тема: Транспорт
Теги: