RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Україні виставили на продаж незвичайний Mercedes-Benz - вражає своїм тюнінгом: фото

Власник Mercedes -Benz E-Class 1994 року випуску переробив своє авто в елітний "спорткар" Nissan GT-R, щоб продати його за 10 тисяч доларів.

Про це повідомляє auto.24tv

Завдяки масштабному тюнінгу інтер'єру і екстер'єру, в цьому унікальному і самобутньому авто вже важко впізнати Mercedes-Benz. Авто більше нагадує "спорткар". Власник іномарки попрацював над кузовом авто. Mercedes-Benz отримав нову передню оптику і задні ліхтарі, кастомний обвіс і іншу кришку багажника. Кузов перефарбували в чорно-білі кольори. Від старої марки залишилися хіба що двері і шильдики.

Усередині логотипи Mercedes-Benz були замінені вишитим шильдикам в стилі Nissan GT-R. Салон повністю обшитий білою і сірою шкірою. В купе також встановлено сучасний мультимедійний центр, аудіосистема і підсвічування.

Під капотом кастомних Mercedes-Benz R встановлений 3,2-літровий бензиновий двигун потужністю 225 кінських сил, який комплектується автоматичною трансмісією. Авто обладнали газовою установкою, а ось балонів із закисом азоту тут немає.

Пробіг машини складає 187 тисяч кілометрів. Як заявив продавець, машина повністю справна і не вимагає вкладень. Він готовий віддати його за 10 тисяч доларів або 280 тисяч гривень

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві виставили на продаж McLaren 720S Spider 2020 випуску з пробігом в 4 тис. км. Машина обійдеться новому власникові в 370 000 доларів.