RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Коли авіакомпанії скасують рейси з України: перевізники відповіли

Українські авіаперевізники не будуть вносити істотних змін до планів щодо своєї діяльності, незважаючи на загальну інформаційну напругу навколо теми можливого повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Про це повідомили представники відповідних компаній під час спільного брифінгу, передає кореспондент "УНІАН".

За словами СЕО авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" Євгена Дихне, МАУ не планує жодних додаткових рейсів.

"Ми збільшили ємності на тих рейсах, які виконувались на флоті меншої ємності. На сьогоднішній день наша спільна робота з KLM для пересадки в Амстердам, з Air France в Парижі. Туди щодня літають наші рейси, пасажири забезпечені стиковкою між двома компаніями для можливості виконувати по всій Європі перельоти", – зазначив він.

Крім цього, як стверджує Дихне, компанія здійснює перельоти в Мюнхен, Лондон, Прагу, Барселону, Ларнаку, Мілан.

Європейські напрями сьогодні забезпечені досить добре, а попит на ринку забезпечений саме українськими рейсами.

"Ми не бачимо серйозної загрози, що попит не буде забезпечений", – додав Дихне.

Крім цього, керівник авіакомпанії Windrose Airlines Володимир Каменчук уточнив, що на внутрішніх авіарейсах теж, як і раніше, є стабільною.

"Як це не дивно, незважаючи на низький сезон, завантаження на внутрішніх рейсах збільшилося. Кількість рейсів ми не зменшуємо. Все виконується за розкладом. Я сподіваюся, що так буде й надалі", – сказав він.

При цьому він додав, що збільшення кількості міжнародних рейсів до літа не планується. Керівник SkyUp Дмитро Сероухов повідомив, що авіакомпанія поки що не планує здійснювати додаткові рейси.

"Ми виконуємо ту програму, яку було заявлено. Ми виконуємо її без змін згідно з розкладом", – сказав він.

Крім цього, гендиректор "Азур Ейр Україна" Карен Антонов також запевнив, що зараз немає взагалі жодних проблем, які могли б перешкоджати виконанню внутрішніх та міжнародних рейсів.

Раніше ми також повідомляли про те, що деякий час тому Кабмін виділив значну суму для збереження авіасполучення з Україною.