RU  UA

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Підвищення цін на газ розорить українців - Рабинович

Влада зрадила інтереси українців під тиском МВФ, прийнявши рішення про підвищення тарифів на газ.

Таку думку висловив народний депутат України та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабинович в ефірі авторської програми на телеканалі "112 Україна".

"Прем'єр-міністр Володимир Гройсман зробив епохальну, "патріотичну" заяву про те, що, цитую, "підняття цін на газ для населення зробить Україну сильнішою". Я просто не знаю, як використовувати нормативну лексику, коментуючи це! Раніше Гройсман обіцяв нам, що жодна сім'я не заплатить більше 20% від свого сімейного бюджету за комуналку і що підвищення цін на газ не буде", - обурився парламентар.

Політик назвав злочином підвищення цін на газ "Нафтогазом", звинувативши керівництво НАК в некомпетентності і крадіжці.

"Днями "Нафтогаз", який підвищує тарифи на газ для населення, а також показує приріст прибутку, вирішив в жовтні випустити додаткові облігації на 500 млн - 1 млрд, які, мабуть, планують просто вкрасти в українців. Глава НАК Андрій Коболєв, який не так давно виписав собі і своїм співробітникам мільйонні премії за попередню перемогу в суді над російським "Газпромом", просить Кабмін продати іноземним компаніям 49% акцій української газотранспортної системи. тобто вони хочуть набрати кредитів, продати інфраструктуру, але при тому призначають собі величезні бонуси! За що?" - обурився нардеп.

Лідер партії "За життя" також прокоментував новину про те, що Європейський союз має намір надати Україні 1 млрд макродопомоги, назвавши її "черговим кредитом, який віддавати нашим дітям і онукам".