RU  UA

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Українцям пропонують новий тариф на газ: скільки платити і на яких умовах

У зв'язку з подорожчанням газу, “Нафтогаз України” пропонує споживачам новий тариф на газ, який має назву “Комфортний сезон”. За ним ціна за кубометр складає 7,96 гривень.

Про це повідомляє прес-центр “Нафтогазу”.

“Головними перевагами нової пропозиції є можливість сплачувати за газ рівними частинами щомісяця і відповідно спланувати свої витрати протягом опалювального сезону. Ціна на газ у тарифному плані “Комфортний Сезон” традиційно є однією з найвигідніших на ринку ― 7,96 грн/куб. м із ПДВ без вартості розподілу (доставки), і ця ціна зафіксована на весь опалювальний сезон”, - йдеться в повідомленні.

Протягом семи місяців, з жовтня по квітень, клієнт платить рівними частинами, а саме ― 1/7 від вартості зарезервованого об’єму газу. Щомісячну оплату потрібно зробити не пізніше 15-го числа. За своєчасність та оплату онлайн клієнт отримує знижку 1%. Тариф у будь-який момент можна змінити.

“Необхідний на опалювальний сезон об’єм газу розраховується з огляду на історичні дані про використання газу конкретним клієнтом та відповідно до його типу споживання, серед яких “Приготування їжі” (50 – 200 м3 газу на місяць), “Приготування їжі та підігрів води” (150 – 500 м3 газу на місяць), а також “Опалення” (800 – 20 000 м3 газу на місяць)”, - йдеться в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, скільки доведеться платити за газ в Україні цього літа.