RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

19 травня

18 травня

Всі новини

Як отримати платіжку за використаний газ і як платити: з'явилося роз'яснення

Українці можуть отримувати індивідуальні платіжки та платити тільки за використаний газ. Платежі здійснюються як онлайн, так і в банках і поштових відділеннях.

Про це "Нафтогаз України" нагадує на своїй сторінці в Facebook.

Рахунок можна замовити в особистому кабінеті за адресою: my.gas.ua або за допомогою чат-бота GASUA в Viber або Telegram. Залежно від вашого вибору, документ надішлють на e-mai або доставлять поштою до вас додому. Також рахунок можна роздрукувати в платіжних терміналах самообслуговування EasyPay.

Зазначається, що споживачі можуть оплатити платіжку як онлайн, так і в банках, поштових відділеннях або терміналах самообслуговування.

Що стосується оплати онлайн, її можна здійснити в особистому кабінеті my.gas.ua, через чат-бот GASUA в Viber і Telegram, на сайтах і через мобільні додатки банків, а також за допомогою платіжних систем (Portmone, LiqPay, EasyPay, iPay).

Нагадаємо, в Офісі Президента заявили, що блакитного палива в сховищах цілком достатньо для потреб населення і соціальної сфери, а ціна газу для населення складе 7,42 грн за куб. м.