RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Альфа Банк" перейшов в Україні на власну платформу SmartVista

В середу 22 серпня "Альфа-Банк Україна" запустив власний процесинговий центр і перемкнув обслуговування платіжних карт банку з Українського процесингового центру на нову власну платформу SmartVista.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.

У банку відзначають, що запуск власного процесингового центру збільшить швидкість обслуговування і видачі платіжних карт, дозволить запустити технологію 3D Secure для підвищення безпеки карткових расчетов.говорітся в повідомленні банку.

За ходом міграції клієнти банку могли стежити завдяки онлайн-трансляції на офіційному сайті банку, де повідомлялося про всі зроблених командою банку діях. Виходячи з даних трансляції карти Альфа-Банку Україна були недоступні всього близько 6 годин, з 10:20 до 16:10. Через кілька годин банк включив систему інтернет-банкінгу My Alfa-Bank і мобільний банкінг Alfa-Mobile Ukraine і все раніше припинені сервіси. В даний час карти і системи банку працюють без обмежень.

"Для нас дуже важливо було не підвести клієнтів і оперативно завершити роботи по запуску власного процесингу. Адже ми розуміємо, що навіть кілька годин без доступу до засобів на платіжну картку або можливості здійснити необхідні платежі в інтернет-банкінгу сьогодні є дискомфортом для наших клієнтів", - заявив віце-президент, глава роздрібного бізнесу" Альфа-Банку Україна "Олексій Карчажкін.

Раніше повідомлялося, що "Альфа-Банк Україна" 22 серпня тимчасово зупинить будь-які операції за платіжними картками банку через запуск власного процесингового центру. Тимчасова зупинка карткових платежів торкнулася 1,8 млн активних карт Альфа-Банку Україна (за даними на 1 липня 2018 г.), що становить 5% від загальної кількості активних карт в Україні.