RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Укргазбанк запустив для українців доступну іпотеку від 8,8% річних

Укргазбанк запустив програму іпотечного кредитування від 8,8% річних, програма вже доступна для жителів Харкова.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"Завдяки співпраці з Харківською міською радою, Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву та харківському забудовнику нам вдалося запустити програму для українських сімей, які потребують поліпшення житлових умов. В першу чергу це ті сім'ї, які вже стоять на обліку", - йдеться в повідомленні банку .

Оскільки програма передбачає відшкодування з Харківського місцевого бюджету частини відсотків по кредиту на рівні облікової ставки НБУ, реальна ставка для харків'ян буде на рівні від 0,8%. Зазначається, що умови будуть незмінними для позичальників протягом п'яти років кредитування.

"Підтримати українців зараз - наша головна задача як державного банку. Безумовно, ми поділяємо бажання уряду в забезпеченні власним житлом кожну українську родину. Це наш соціальний обов'язок і важливий внесок в їх майбутнє. У той же час ми добре розуміємо, що доходи більшості українців не дозволяють їм придбати житло відразу, а гідні умови життя молодим сім'ям потрібні вже сьогодні. Тому разом з місцевою владою ми доклали максимум зусиль, щоб забезпечити українців доступним фінансуванням на придбання власного житла у перевірених забудовників. У Харкові одним з провідних забудовником є "Трест Житлобуд-1". Тепер ми будемо кредитувати нове житло, збудоване компанією, на ексклюзивних умовах - від 8,8% річних у гривні, яка за рахунок компенсації в результаті складе всього 0,8% для клієнта", - зазначив голова правління Укргазбанку Кирило Шевченко.

Доступну іпотеку вже можна оформити на придбання житла на первинному ринку у забудовника "Трест Житлобуд-1". Найближчим часом харків'яни зможуть придбати житло у всіх комплексах забудовника. До речі, саме харків'яни найчастіше зверталися в банк за іпотечними кредитами.

За доступними кредитами вже можна звертатися в будь-яке відділення Укргазбанку в Харкові. Адреси відділень - на сайті банку.