RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Потрібен тільки паспорт: в Альфа-Банку розповіли, як нерезиденти можуть оформити безкоштовні карти

В Альфа-Банку Україна нерезиденти можуть безкоштовно оформити один з популярних пакетів послуг – White, Black або Graphite. Для оформлення досить пред'явити менеджеру банку свій паспорт.

Про це пише пресслужба банку.

У пакетах послуг White, Black і Graphite доступні нові сучасні дизайни карток, власники пакетів послуг також отримують: дві безкоштовні картки в гривнях, доларах або євро, безкоштовне зняття готівки в будь-якому банкоматі світу на суму від 30 тис до 150 тис грн, безкоштовне поповнення картки через банкомати cash-in Альфа-Банку, з карток іноземного банку, а також через платіжні термінали мереж EasyPay і City24, кешбек до 20% на щоденні покупки в програмі винагород Cash'U CLUB, до 7% річних на залишок по картці залежно від пакета, безкоштовні аеропортові сервіси від Visa та Mastercard.

Клієнти можуть користуватися пакетом послуг безкоштовно при виконанні будь-якої з умов протягом місяця: загальна сума залишків на рахунку від 50 тис грн, сума безготівкових покупок або кількість операцій, здійснених будь-якою карткою в пакеті послуг.

Управління кешбеком в Cash'U CLUB і підвищеною ставкою % по картці доступне лише у мобільному додатку банку – Alfa-Mobile Ukraine. Для входу у додаток клієнту необхідно мати індивідуальний номер платника податків (ІПН).