RU  UA

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Альфа-Банк Україна запровадив віддалене відкриття рахунку через застосунок Дія

Альфа-Банк Україна запровадив віддалене відкриття рахунку у цифровому банку Sense SuperApp через застосунок Дія. Відтепер реєстрація займає лише п’ять хвилин, пише пресслужба банку.

Щоб стати клієнтом Альфа-Банку Україна потрібно:

встановити на смартфон цифровий банк SenseSuperApp,

вибрати пакет послуг з дебетовою карткою,

пройти ідентифікацію через застосунок Дія.

Після цього цифрова картка відразу активується у Sense SuperApp і готова до використання без обмежень.

Під час ідентифікації через застосунок Дія обмін інформацією про необхідні документи (паспорт або закордонний паспорт громадянина України) відбувається за лічені секунди, а процес реєстрації та відкриття цифрової картки у Sense SuperApp - не більше 5 хвилин.

Після лютневого оновлення Sense SuperApp новим клієнтам Альфа-Банку доступні на вибір два варіанти авторизації для відкриття рахунку онлайн - через Дія або відеочат з оператором у Sense SuperApp. Повноцінну відеоідентифікацію Альфа-Банк Україна запровадив першим серед українських фінустанов у листопаді 2020.

Дія 2.0 -мобільний застосунок, за допомогою якого українці мають змогу отримувати доступ до своїх цифрових документів і в потрібних життєвих ситуаціях у кілька кліків шерити їхні цифрові копії. Серед них - ID-картка та закордонний біометричний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер (РНОКПП), свідоцтво про народження та довідка переселенця (ВПО).