RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Віддалене відкриття рахунку та безкоштовне обслуговування: Альфа-Банк розповів про оновлення Sense SuperApp

Альфа-Банк Україна оновив Sense SuperApp, цифровий банк для приватних осіб і підприємців, для ФОП запустили повний all inclusive: відкриття рахунку через відеочат, 3% на залишок і безкоштовне обслуговування рахунку.

Про це йдеться на сайті банку.

У листопаді 2020 "Альфа" запустила функцію відкриття рахунку через відеочат для фізосіб, тепер це доступно і ФОПам. Підприємці можуть відкрити бізнес-рахунок у гривні за 10 хвилин без відділень і черг. Як це зробити: встановити Sense SuperApp; вибрати тариф та почати відеодзвінок зі співробітником банку; сфотографувати документи та підписати їх електронним підписом; активувати рахунок і передати реквізити партнерам для оплати. Під час відкриття рахунку ФОПа банк повинен повідомити про це податкову службу. Якщо у клієнта паспорт старого зразка і немає кредитної історії, доведеться пройти додаткову перевірку відповідно до законодавства країни.

У пакет включено: безлімітні платежі по Україні без комісії; безкоштовне перерахування валюти з рахунку ФОПа на рахунок фізособи; продаж валюти без комісії 24/7; виведення доходу на картку фізособи в "Альфі" без комісії; безкоштовне поповнення рахунку готівкою через банкомати, каси, термінали партнерів; відсотки на залишок; квитки в AHUB; участь у програмі лояльності Cash'U CLUB і кешбек до 10% (якщо відкрити пакет послуг для фізосіб).

Обслуговування пакету Lead для IT-сфери та фрилансерів безкоштовне. Пакет Head безкоштовний у перші три місяці після відкриття рахунку, а потім потрібно виконати мінімум одну з трьох умов, щоб не платити за пакет: 10 трансакцій бізнес-карткою; розрахунки бізнес-карткою на суму від 10 000 грн; середньоденний залишок 50 000 грн. Якщо виконати одну з умов не вийде, доведеться заплатити за пакет 99 грн за місяць. У Sense SuperApp можна стежити за виконанням умов у розділі "Інформація".

У нових пакетах Head і Lead клієнти "Альфи" отримають 3% річних на залишок. Послугою легко керувати просто в Sense: у розділі "Керування" можна активувати або деактивувати нарахування відсотків. З наступного дня після активації функції нараховуються відсотки. Головне, щоб мінімальний залишок за рахунком на кінець дня був 20 тис грн. Передати партнерам реквізити для оплати можна як в стандартному вигляді, так і за допомогою QR-коду. Щоб отримати QR-код, потрібно натиснути на символ QR біля номера IBAN або перейти до розділу інформації за рахунком і зробити все там.

Альфа-Банк Україна - великий український банк з міжнародним капіталом, входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. з головним офісом у Люксембурзі. Відповідно до класифікації НБУ, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і знаходиться в першій десятці фінустанов країни за обсягом активів. Станом на 1 січня 2021 роздрібна мережа банку включає 210 відділень та 706 банкоматів. Банк обслуговує 1,5 млн фізичних та юридичних осіб та має штат понад 6,5 тисячі співробітників.