RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Альфа-Банк Україна здає в оренду банківське сховище з броньованими дверима

На Airbnb з'явилася пропозиція оренди приміщення колишнього банківського сховища у Києві. Тепер кожен, хто мріє побути наодинці і придумати стартап на мільярд або просто відіспатися від мегаполісу, може за найнижчою допустимою сайтом ціною забронювати для себе кімнату з 1,5-тонними броньованими дверима.

Як написано в оголошенні, це місце, де можна "сказати турботам "прощавайте, я поза зоною!", залишитися наодинці з собою і гарненько виспатися". У кімнаті, як і в реальних апартаментах, є ліжко, басейн, потужна акустична система та можливість дивитися улюблені фільми на 180° завдяки проектору на дві стіни.

Кімната є частиною креативного простору AHUB KYIV, який відкрився в історичному центрі столиці та призначений для переговорів та мітапів. Це унікальна Sense Room, спроектована таким чином, щоб впливати одночасно на всі шість почуттів людини: зір, слух, нюх, смак, рівновага та дотик. Кожен відвідувач AHUB може скористатися кімнатою, якщо потрібно перезавантажити думки або хочеться закритися від світу за броньованими дверима. Кімната, як і весь простір, працюватиме з урахуванням карантинних обмежень.

AHUB KYIV — новий креативний простір від Альфа-Банку Україна для тих, хто створює, він поєднує в собі одночасно концептуальний коворкінг-хамелеон із конференц-залом, переговорними кімнатами та баром, а також місце для саморозвитку з лекціями та майстер-класами. Це вже другий такий простір – перший AHUB відкрили у грудні минулого року у Львові.

Як знайти? Київ, вул. Ярославів Вал, 7

Як отримати вхідний квиток у простір? За допомогою чат-бота.

Як працює? Щодня без вихідних з 8:00 до 24:00.

Альфа-Банк Україна – великий український банк із міжнародним капіталом, входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. з головним офісом у Люксембурзі. Згідно з класифікацією Національного банку України, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і знаходиться у топ-10 фінансових установах країни за обсягом активів.