RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Sense SuperApp розширив перелік військових ОВДП, доступних для придбання онлайн

Клієнтам Альфа-Банку Україна сталидоступні для придбання онлайн й 3-х місячні військові облігації з дохідністю 9,5% та погашенням 27.07.2022. Нові ОВДП розміщено в розділі "Інвестиції" цифрового банку Sense SuperApp, як і попередні випуски на 6 місяців та 1,3 роки з дохідністю 10% та 11% відповідно.

З моменту запуску сервісу 7 квітня клієнти Альфа-Банку придбали онлайн близько 94 тис облігацій на загальну суму понад 92 млн грн. При цьому, 75% українців купують до 10 шт на суму близько 10 тис грн.

Процес придбання облігацій займає до 5 хв. Всі операції з ОВДП здійснюються без комісії. Кошти від продажу облігацій надходять на рахунки Міністерства фінансів України для забезпечення потреб Збройних сил України та безперебійного забезпечення фінансових потреб держави в умовах воєнного стану.

Альфа-Банк Україна одним із перших надав можливість клієнтам підтримати країну під час воєнного стану, придбавши військові ОВДП. Процес придбання гривневих облігацій повність автоматизований та проходить в цифровому банку Sense SuperApp. Для інвестування коштів у валютні ОВДП необхідно звернутися в банк, надіславши лист [email protected]

Для того, щоб придбати військові облігації необхідно:

  • бути користувачем Sense SuperApp;
  • мати картку або поточний гривневий рахунок в Альфа-Банку Україна;
  • бути громадянином (резидентом) України віком від 18 років.
  • Інформація про кількість укладених угод та продані облігації не є показником майбутніх періодів.