RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Нові відділення, переможні депозити і винагороди: в Альянс Банку розповіли про результати роботи за квартал

партнерський матеріал

Альянс банк попри війну демонструє позитивні тенденції розвитку.

Про це йдеться у звіті щодо роботи банку станом на 01.10.2022.

Зокрема банк оприлюдним фінансові показники діяльності:

- обсяг регулятивного капіталу – 1 000,2 млн грн;

- обсяг кредитного портфелю – 4 640,8 млн грн;

- обсяг сукупних активів – 11 013,5 млн грн;

- прибуток банку склав – 39,7 млн грн.

На початку 2022 року Альянс банк мав на меті відкрити більше 10 відділень по всій Україні, але російська агресія внесла корективи. Проте в липні Альянс банк задекларував, що відкриє до кінця року 4 відділення. Два з них вже відкриті: в Івано-Франківську та у Луцьку.

Банк запровадив акцію "Все для перемоги" на депозит "Переможний", відкриваючи який клієнт може допомогти ЗСУ. Альянс банк щомісячно перераховує 1% від суми свого прибутку на потреби армії. Акція діє до завершення військового стану. За перші два місяці було укладено понад 260 таких депозитів, а на потреби ЗСУ Банк перерахував близько 84 тис. грн.

Завдяки ініціативі акціонера Альянс Банку Олександра Сосіса та Інституту розвитку громадянського суспільства ім. Голди Меїр банк передав їжу, побутову хімію, засоби особистої гігієни для мирного населення Херсонщини та ЗСУ, влаштував День краси для дітей на Київщині; організував свято для дітей з деокупованих територій з катанням з мотоциклістами "Тарасова Гора".

Також до галереї Альянс банку додалася нова нагорода – "кращий депозит" за версією FinAwards 2022.FinAwards – щорічна премія, що визначає найкращі фінансові та інвестиційні продукти, IT-впровадження, рекламні проєкти ринку фінпослуг, а також найкращих ТОП менеджерів фінансових компаній.

Альянс банк також зафіксував курс валют – клієнт може оформити валютний депозит, придбавши долари США за курсом 36,93 та розмістити їх на вклад під вигідні відсотки. По закінченню терміну вкладу, клієнт отримує в касі банку суму вкладу в доларах США.

Банк відновив кредитування бізнесу, зробив процес оформлення кредиту максимально цифровим, щоб кожен клієнт зміг отримати фінансування без відвідування відділення.

"Основне, що змінилося в наданні фінансування – це підхід щодо аналізу клієнтів. Але ми не перетворилися на бюрократичний банк, який два тижні розглядатиме заявку. Ми, як і раніше, підписуємо всі документи за допомогою електронного підпису без особистої присутності клієнта та вимагаємо мінімум документів. Технічна частина видачі кредиту, після прийняття рішень, не змінилася у воєнний час" - зазначає Сергій Бочаров, заступник Голови Правління Альянс Банку.

Загалом за 3-й квартал 2022 кредитів для клієнтів МСБ було оформлено 47 шт на суму майже 13,5 млн грн, а з них за продуктом "контрнаступ - на понад 1,6 млн грн.