RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Sense SuperApp відтепер можна отримати бонус за депозит - умови акції від Альфа Банка Україна

З 3 листопада Альфа-Банк Україна (незабаром Sense Bank) надає клієнтам можливість скористатися пропозицією та оформити депозит "Прибутковий" з підвищеною ставкою у цифровому банку Sense SuperApp. Згідно з умовами акції, клієнти можуть відкрити депозит за базовою ставкою та додатково отримати бонус, який надаватиметься залежно від суми та строку депозиту.

Пропоновані процентні ставки відповідно до суми та валюти вкладу відображатимуться у Sense при відкритті угоди. Так, в цифровому банку клієнти можуть подивитися доступні відсоткові ставки та вибрати вигідну пропозицію для себе.

На сьогодні це унікальна пропозиція на ринку, яка дозволяє вкладникам отримати підвищений дохід за терміновим депозитом.

Для отримання підвищеної ставки потрібно оформити депозит "Прибутковий" у Sense SuperApp. Для цього клієнту необхідно в меню "Продукти" (друга ліворуч кнопка нижнього меню) перейти до розділу "Депозит або кредит" та натиснути "Депозит", вибрати депозит "Прибутковий" у відповідній валюті. Пропонована банком ставка залежатиме від валюти, суми та строку депозиту.

Усі вклади клієнтів на 100% гарантовані Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (протягом дії військового стану в Україні та 3 місяців з дня його припинення або скасування, надалі сума відшкодування складатиме не менше ніж 600 тис. грн). Докладніше дізнатися про правила акції можна за посиланням.

Щоб скористатися новими можливостями, необхідно оновити мобільний додаток Sense в App Store або Google Play.

Альфа-Банк Україна – один із системно важливих банків України, який зараз перебуває у процесі зміни назви на Sense Bank. Фінустанова обслуговує понад 3 млн фізичних, 55 тис. юридичних осіб та 82 тис. ФОП. У банку працює майже 5 тис. працівників.