RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Загибель керівництва МВС у Броварах: хто тимчасово займе місце Монастирського та головні факти про трагедію

Попри загибель керівництва МВС внаслідок падіння гелікоптера на дитячий садок в Броварах, Міністерство внутрішніх справ продовжує працювати у штатному режимі. При цьому, хто буде тимчасово виконувати функції міністра внутрішніх справ наразі невідомо.

Про це заявив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, інформує "Апостроф".

За його словами, МВС продовжує забезпечувати безпеку у містах і на оборонних рубежах України. Водночас питання щодо тимчасового зайняття посади міністра внутрішніх справ наразі залишається відкритим. Відомо, що це буде один із заступників, але поки не повідомляється, хто саме.

Читайте також: Дві країни від них відмовилися: розслідувач розповів про модель гелікоптера, що впав у Броварах

"За нового очільника МВС має проголосувати Верховна Рада після того, як комітет Ради з правоохоронної діяльності узгодить кандидатуру", - пояснив Тимошенко.

Нагадаємо, на борту гелікоптера було дев'ятеро людей: шість - з оперативної групи МВС, а також троє членів екіпажу ДСНС, їхню загибель підтвердили в ОП.

Зазначається, що метою польоту був візит в одну з гарячих точок, де проходять бойові дії і екіпаж судна був підготовлений до виконання завдань при складних умовах. Наразі причина авіакатастрофи невідома, поліція просить свідків трагедії звернутись до правоохоронців і дати свідчення.

Раніше ми писали, як зараз виглядає місце падіння гвинтокрила у Броварах.