RU  UA

Середа, 2 жовтня
  • НБУ:USD 40.90
  • НБУ:EUR 45.25
НБУ:USD  40.90
Події

Новини

2 жовтня

1 жовтня

Всі новини

На вулицях Києва силовики посилили перевірки: що відбувається

У суботу, 21 січня, оперативники Служби безпеки проводять контррозвідувальні заходи в одному з районів Києва.

Про це попереджає пресцентр відомства.

Зазначається, що контррозвідувальні заходи проводяться у Деснянському районі Києва. Зокрема у Лісовому житловому масиві та на прилеглих територіях.

У заходах, як повідомляють в СБУ, окрім оперативників, беруть участь співробітники Нацполіції, Нацгвардії та Військової служби правопорядку, яка функціонує при Збройних силаї України.

Читайте також: СБУ нейтралізувала прокремлівську "фабрику тролів" у Києві: фото

"Мета заходів – посилення контрдиверсійного захисту об’єктів критичної інфраструктури та підвищення безпеки громадян в умовах російської збройної агресії проти України. Безпекові заходи проводять з урахуванням правового режиму воєнного стану", - йдеться у повідомленні СБУ.

Під час проведення контррозвідувальних заходів можливі обмеження проходу та проїзду вулицями Деснянського району. Правоохоронці, як йдеться у пресрелізі, перевіряють документи громадян, проводять огляд транспортних засобів та приміщень загального користування для виявлення заборонених предметів.

Окремо керівництво СБУ закликає мешканців Києва з розумінням поставитися до незручностей, мати із собою документи та належним чином реагувати на вимоги силовиків.

Раніше ми розповідали, що СБУ зранку нагрянула з перевіркою в урядовий квартал у Києві.