RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Лайм

Новини

28 вересня

Всі новини

Тілль Ліндеманн в реанімації: з'явилися нові подробиці про здоров'я музиканта

Фронтмен групи Rammstein Тілль Ліндеманн здав аналізи на коронавірус, після того як був госпіталізований і провів ніч у реанімації.

Про це повідомила прес-служба Rammstein на офіційній сторінці групи в Facebook.

"Вчора ввечері Тілль Ліндеманн був поміщений в лікарню за порадою лікаря групи. Він провів ніч в реанімації, але був переведений з неї, коли йому стало краще. Тест Тілля на коронавірус виявився негативним", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, раніше німецький Bild повідомив, що Ліндеманн був госпіталізований в одну з клінік Берліна нібито з коронавірусом.

У березні цього року Тілль Ліндеманн виступив в Україні з концертом свого сольного однойменного проекту, після чого відправився на екскурсію в Чорнобильську зону відчуження. До Берліна музикант повернувся вже з Росії, де також провів серію шоу.

  • Раніше про позитивний тесті на коронавірус повідомив фронтмен американських металістів Testament Чак Біллі. 57-річний музикант і його дружина ізольовані вдома.
  • Актриса Ольга Куриленко, яка перемогла коронавірус, пояснила, навіщо розповіла про хворобу своїм підписникам в соцмережі.