RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Офшорний скандал: у Порошенка знайшли компромат на розслідувача

Народний депутат Володимир Ар'єв вказав на те, що юрист з Кіпру Олена Константіноу, яка нібито допомагала українським журналістам у розслідуванні офшорів президента України Петра Порошенка, є завзятою прихильницею режиму президента РФ Володимира Путіна.

Про це Ар'єв написав на своїй сторінці у Facebook.

"Є істотне доповнення до інформації хто така юрист Олена Константиноу, яка оцінювала ситуацію в розслідуванні по так званому виведення грошей Порошенко. Можна сперечатися щодо її минулого, але сьогодні вона справжня ватниця. Глибока і переконана. Докази нижче на її сторінці в Фейсбуці. Тому ще раз підкреслю - звертатися за оцінкою до таких "експертів" щодо оцінки дій українського президента, все одно що просити серійного вбивцю розповісти про гуманізм", - обурюється нардеп.

"Чому прямо до російського прем'єра Медведєва не звернулися? Той в офшорних схемах розуміється як ніхто. Але цікаво і те що ватницю-юристку для українського розслідування авторизував міжнародний консорціум розслідувачів. Хочу вірити що просто не подумали. Достатньо, щоб розуміти, чия думка розганяється? Напевно, варто перевіряти не тільки факти, але й експертів, що їх коментують. Тому що свідоме використання такої юристки виглядає вкрай підозрілим", - пише Ар'єв і публікує скріншоти зі сторінки юриста в соцмережі.

Також на проросійську позицію експерта вказав український медіа-менеджер Петро Терентьєв у своєму Twitter.


Як повідомляв "Апостроф", згідно з розслідування журналістів, фонд Порошенка "Прайм Ессетс Капітал" вивів в офшор близько 4 млн євро. Однак пізніше у фонді спростували дані розслідувачів про виведення коштів з України.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: