RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Скандал з нардепом Онищенко: фігурант гучної справи показав своє фото з Кличком

Бізнесмен, депутат фракції "Воля народу", колишній член "Партії регіонів" Олександр Онищенко опублікував спільну фотографію з відомим українським боксером Володимиром Кличком.

Онищенко розмістив фото на своїй сторінці в Instagram.

"One of the best friend (Один з найкращих друзів, - "Апостроф")", - прокоментував фото нардеп.

Як повідомляє інформаційне агентство Інтерфакс-Україна, Верховна Рада може розглянути питання дачі згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Олександра Онищенка в найближчий пленарний день, тобто у вівторок, 5 липня.

"У мене є надія, що в перший же пленарний день нашої роботи – а це буде у вівторок, через тиждень, - це питання буде стояти на порядку денному", - заявив спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

За його словами, згідно законодавству, комітет парламенту з питань регламенту повинен дати підозрюваному 5 днів для надання особистих пояснень.

"З часу внесення до Верховної Ради подання про зняття недоторканності і арешт Онищенко вже минуло більше часу. Я особисто контролюю, щоб це питання не затягувалося", - зазначив Парубій.

Також він висловив упевненість, що це подання буде підтримана парламентом.

Як повідомлялося, нещодавно голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький передав Генпрокурору матеріали для подання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Онищенка. Холодницький зазначив, що подання на дачу згоди про притягнення до відповідальності Онищенка підготовлено в рамках розслідування кримінального провадження про зловживання при реалізації газу, видобутого під час спільної діяльності з ПАТ "Укргазвидобування".

Як повідомляв "Апостроф", Генпрокурор Юрій Луценко підготував подання в парламент на зняття недоторканності і арешт Онищенка.