RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Мітинги в Києві: в мережі обурюються через історію з наметами Тимошенко

Користувачі соціальних мереж обурені дивною знахідкою в будівлі Жовтневого палацу.

Ще 18 листопада блогер Krus опублікував інформацію про те, що біля Жовтневого приймають намети, які планує використовувати у мітингах 21 листопада політсила Юлії Тимошенко.

Згідно з інформацією, розміщеною на сайті Антикор, наступного дня в групі "СТОП - Корупція" з'явилася новина про те, що СБУ вилучила з будівлі Жовтневого палацу тушонку, генератори і намети, які планувалося передати бійцям у зону проведення АТО. В результаті представники організації звинуватили силові структури в крадіжці.

У соціальних мережах бурхливо відреагували на цю інформацію.

"Юліну заначку накрили. Чим ж вона тепер годувати демонстрантів буде? Та чого я парюся... Ще купить", - написав на своїй сторінці Руслан Благой.

Користувач Alexandr Noinets жартує, що тепер бійцям нема з чого буде влаштувати Майдан.

Офіцер ЗСУ Василь Коряк пише, що ці "артефакти потрібні хлопцям в окопах (ну як без вудок воювати жеж), а не качателям майдану номер п'ять у Києві".

У свою чергу Карл Волох, натякаючи на план дестабілізації ситуації в країні "Шатун", пише: "Яка краса. І головне - ніхто ж нічого не розхитує, все організується само собою".

Нагадаємо, раніше нардеп від "Народного фронту" Вадим Кривенко повідомив про плани "Батьківщини" влаштувати акцію протесту, аби домогтися дестабілізації та проведення позачергових парламентських виборів.

Як повідомляв "Апостроф", у листопаді планувалося проведення різного роду акцій протесту.