RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Експерт оцінив небезпеку наступу бойовиків під Авдіївкою

Загострення військових дій в зоні АТО з боку бойовиків можливо на будь-якій ділянці фронту, але без підтримки регулярних підрозділів ЗС РФ приречене на провал.

Таку думку висловив військовий експерт, головний редактор сайту "Інформаційне опір" Юрій Карін в статті для "Апострофа".

"Зараз будь-який напрямок на фронті може бути потенційно небезпечним. На одному напрямку бойовиками може проводитися відволікаючий маневр, а на іншому - наступ. Однак без вступу в дію регулярних підрозділів ЗС РФ, які скупчилися у нас на кордоні, всі ці дії бойовиків приречені на провал , адже їх збройні формування не здатні до виконання бойових завдань, вони належним чином не мотивовані, вони укомплектовані людьми, які не підлягають до служби в армії. ", - сказав він.

Також експерт зазначив, що в даний момент бойові дії в Авдіївці тривають. І якби всі бойові дії не фіксувалися місією ОБСЄ, то з боку проросійських бойовиків вогневі провокації виглядали б логічніше. І вони змогли б звинуватити в обстрілі українську армію.

Більше про те, що стоїть за загостренням на Донбасі, читайте у нашому матеріалі.