RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

НФ заявляє про замовні публікації проти партії в ЗМІ

Прес-служба "Народного фронту" заявляє про поширення відвертої брехні щодо політичної сили в інтернеті.

"Сьогодні деякі видання отримали замовні публікації по законопроекту, який вводить норму про 75% квоти української мови на телебаченні", - йдеться в заяві.

Відзначається, що деякі ЗМІ опублікували матеріали, "в яких стверджується, що закон про мовні квоти нібито взагалі не був прийнятий і що це сталося через позицію фракції НФ".

"Це відвертий цинізм і брехня, до якої вдаються агенти Москви. По-перше, закон був прийнятий на засіданні Верховної Ради 23 травня. По-друге, фракція "Народний фронт". голосувала за закон, на відміну від промосковських політичних сил. І найголовніше - ідеологами закону виступили саме члени нашої команди - Вікторія Сюмар, Микола Княжицький, Ігор Васюник, Микола Кадикало. Саме Голова Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар доклала максимум зусиль для підготовки законопроекту, проходженню його через комітет і результативному голосуванню в сесійній залі", - підкреслили в НФ.

"Очевидно, що такі брехливі публікації готуються по московським темниками, оскільки в тексті переплутані прізвища народних депутатів. Так, Андрія Тетерука називають "Тетерів", Євгенія Дейдея - "Дейда ". Це повністю відповідає безглуздому стилю російської пропаганди - така ж болюча вигадка, як і байка про участь Арсенія Яценюка в чеченській війні", - йдеться в заяві.

Прес-служба "Народного фронту" підкреслює, що ЗМІ, які розмістить цю новину "автоматично визнають себе рупором кремлівської пропаганди".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: