RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

​Потрібна сильна оборона: Резазаде Алі Реза заявив про готовність допомагати Україні

Перший віце-президент Національного Іранського Конгресу Резазаде Алі Реза вважає, що Україні потрібно зміцнити обороноздатність. Також він заявив про готовність допомогти Україні у цьому питанні.

"У конгресі США ми піднімаємо українське питання. Ми робимо все, щоб була збільшена фінансова допомога від США для оборони України", - сказав Резазаде Алі Реза в інтерв'ю "Апострофу".

При цьому він підкреслив: "Україна повинна мати сильну оборону. Ось над цим ми зараз працюємо. Ми будемо робити полігони, на яких навчатимуть наших солдатів. Багато людей гине на сході України".

"За останні 10 років міністерство оборони знищувалося агентами із зовні, які тут були на керівних посадах. Була знищена повністю система Укроборонпрому, багато підприємств, які були одними з кращих в світі! Ми входили до першої п'ятірки найсильніших! І у нас все було знищено , через злодійство, корупцію, злий умисел. Я буду допомагати в питаннях підвищення обороноздатності нашої країни. Мої друзі і партнери, які приїжджають в Україну і зустрічаються з керівництвом країни, допомагають відновлювати військову міць України", - зазначив Резазаде Алі Реза.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: США, Україна