RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Харківська "Самопоміч" хотіла включити до ради онкоцентру оголошеного в розшук шахрая - медик

Партія "Самопоміч" хотіла делегувати у піклувальну раду Харківського обласного онкологічного центру Віталія Федорова, який знаходитися у розшуку за підозрою у розкраданні в особливо великих розмірах та шахрайстві.

Про це у себе на сторінці у Facebook написав харківський медик Юрій Бойко.

За словами Бойка, ставленик "Самопомочі" також є бізнес-партнером керівника їхньої фракції в міськраді Тараса Ситенко.

"На сесії Харківської обласної ради партія "Самопоміч"спробувала протягнути до складу піклувальної ради обласного онкологічного центру людину, яка знаходиться в розшуку – Віталія Федорова. Ця партія вирішила, що за прозорістю у використанні грошей онкоцентром повинен стежити бізнес-партнер Тараса Ситенка, головифракції "Самопоміч" у міськраді", – написав медик.

Бойко також додав, що Федоров – неофіційний власник благодійного фонду "Благовіт", власник аптеки "288" і медцентру "Здоров’я", які працюють на території онкоцентру.

"На цій же сесії прокуратура офіційно повідомила, що Федорова підозрюють у розкраданнях в особливо великих розмірах і шахрайстві, він проходить у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України та на даний момент офіційно перебуває у розшуку", – написав Бойко.

Медик зазначив, що саме "Самопоміч" порушила питання про створення піклувальної ради в онкоцентрі, якамає стежити за тим, що б центр працював прозоро.

"З благими намірами депутатів від "Самопомочі"все стало зрозуміло, коли вони вирішили протягнути до цієї ради таку людину, як Федоров. Стежити за прозорістю використання грошей має той, хто підозрюється у розкраданні в особливо великих розмірах і шахрайстві! Хіба це не цинізм від харківської "Самопомочі"?", –підсумував медик Юрій Бойко.

Як відомо, сесія Харківської обласної ради, на якій розглядалося питання про піклувальну раду онкологічного центру, відбулася 31 серпня.