RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Журналісти показали елітний особняк у Києві кандидата на пост глави ДБР: опубліковано фото

Перший заступник керівника Головного департаменту стратегічного планування та оперативного забезпечення Адміністрації президента Олексій Горащенков, який претендує на посаду директора Державного бюро розслідувань (ДБР), проживає разом з родиною у великому приватному будинку на Подолі в Києві.

Це про це повідомили журналісти програми "Схеми".

Особняк офіційно не введений в експлуатацію, тому фігурує в декларації Горащенкова в розділі "об'єкти незавершеного будівництва". Будинок побудований на місці вирубаного лісу на ділянці, яка дружина Горащенкова отримала безкоштовно в 2005 році за рішенням Київради.

Площа будинку становить 591 кв. м. Фото особняка, зокрема, публікували дочки Олексія Горащенкова на своїх сторінках в Instagram.

Як з'ясували журналісти з відкритих джерел, будинок підключений до комунікацій і отримує квитанції за комунальні послуги, а також має борг за електроенергію у розмірі 6,5 тисячі грн.

Олексій Горащенков є фіналістом і одним з головних претендентів на посаду глави ДБР. Результати конкурсу мають бути оприлюднені вже сьогодні, 16 листопада.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналісти програми "Схеми" розповіли про елітну нерухомість голови Управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ Сергія Конохова.