RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Змусили викрасти: зроблено гучну заяву про причетність глави Нацгвардії до депортації грузинів з України

До депортації ряду громадян Грузії з України причетний глава Нацгвардії Юрій Аллеров.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" повідомив військовий інструктор-волонтер Цві Аріелі.

"За інформацією, якою я не бачу сенсу не довіряти, Аллеров отримав команду організувати перше викрадення. Правильно сказати, що його змусили це зробити, адже він не перебуває на політичній планці прийняття рішень. Будучи трохи знайомим з менталітетом і структурою, мені навіть здається, що його змусили це зробити, піти на такий досить непопулярний крок. Але він – лише проміжна ланка. Наскільки я чув від хлопців, у викраданнях, вірніше вже в супроводі, безпосередню участь брала частина 3018 – та сама частина, де я провів майже рік", - сказав волонтер.

Він підкреслив, що за викраденням громадян Грузії стояв президент України Петро Порошенко, а СБУ виявилася всього лише виконавцем.

"Хто стоїть за викраденням 17 листопада? За моєю інформацією, це СБУ. Однак СБУ - це виконавець. Що нам дає, коли ми знаємо, хто зробив це — права чи ліва рука? Я особисто абсолютно впевнений в тому, що все відбувалося по прямий волі президента. Традиційне для української клептократії ручне управління", - зазначив Аріелі.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Порошенко копіює Росію, коли "топить" свого конкурента - Цві Аріелі".