RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Потрібна нова агресія: в Росії розповіли, яким буде черговий президентський термін Путіна в РФ

Російський соціолог Ігор Ейдман вважає, що президент РФ Володимир Путін на своєму новому президентському терміні спробує розв'язати нову агресію і дестабілізувати Україну.

Про це повідомляє "Сегодня".

Соціолог відзначає, що Путін буде продовжувати "сходити з розуму".

"Він буде продовжувати потихеньку сходити з розуму. Він несе все більше ахінеї, у нього все сильніше параноїдальний страх перед Заходом. Він домовився вже до того, що Захід хоче "вкрасти біоматеріали росіян". А паралельно манія величі розвивається. Путін мріє увійти в історію великим государем Росії, щось типу Грозного, Петра і Сталіна. Ось ці дві манії ні до чого доброго не приведуть", - розповів він.

Це, зазначає Ейдман, призведе до продовження агресивної зовнішньої політики.

"Усередині країни хвалитися нічим, з кризовою економікою нічого він зробити не може, зі спортом повний облом, значить, потрібні якісь нові зовнішньополітичні "тріумфи". Тому нинішнє загострення в Україні на руку Путіну. Йому потрібно підірвати ситуацію України, ось він цим і займається. на мій погляд, його люди працюють у всіх конфліктуючих таборах в Україні на подальшу дестабілізацію ситуації. Путін мріє, що колись Україна ослабне через внутрішніх суперечностей до такої міри, що як перезрілий плід впаде до його ніг. Не дочекаєтеся! ", - продовжив соціолог.

Він також зазначив, що Путін намагається створити "бардак" і в Європі, підтримуючи і крайніх правих, і крайніх лівих.

Раніше Ейдман вже заявляв про підготовку нової війни Путіним на другому терміні.