RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Названо єдиний спосіб примусити Росію до переговорів про повернення Криму

Нардеп і один з лідерів кримських татар Мустафа Джемілєв вважає, що єдиний спосіб примусу Росії до переговорів по поверненню окупованого Криму лежить через посилення санкцій.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"(Держсекретар США Рекс - ред.) Тіллерсон говорить про те, що Москва поки не готова обговорювати питання Криму за столом, тому що вона твердить своє, що це, мовляв, територія Росії і це не підлягає ніякому обговоренню. Але в той же час він сказав, що прийде час, і вони сядуть за стіл. Щоб цей час наблизити, звичайно, потрібно посилювати санкції. Тільки такий шлях, мабуть", - розповів Джемілєв.

Нардеп визнає, що змусити Росію піти на такий крок буде не просто.

"Важко сказати, скільки буде потрібно часу, бо Росія (або, точніше, її керівництво) - це така країна, що навіть якщо населення буде пухнути з голоду, все одно будуть триматися за крадене до останнього. Багато що залежить від того, наскільки потужними і всеосяжними будуть санкції", - заявив він.

Читайте докладніше про перспективи повернення Криму в інтерв'ю Мустафи Джемілєва "Апострофу" Росія може розпастися і на наступному тижні, а з Кримом чекати не можна.