RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Потрібно було починати війну: Турчинову вказали на серйозну помилку з втратою Криму

Окупований Крим - це найголовніша помилка секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова.

Таку думку озвучив відомий астролог Влад Росс в інтерв'ю "Апостроф.Лайм".

"Крим - це найголовніша помилка Олександра Турчинова. Адже він тоді був при владі. Просто потрібно було починати війну не на Донбасі, а в Криму. І найголовніше - потрібно було відразу брати на гарячому тих, хто все це починав, організовував в Криму, брати на гарячому, кидати у в'язницю - і таким чином припинити всі обурення, а не піддаватися на вмовляння. Тут все залежало від харизми Турчинова. Але він завжди не була Дон Кіхотом, а Санчо Пансой. Тому приймати рішення він не міг. Сказали йому американці "не ворушись, не чіпай" - і був упущений таким чином Крим", - сказав Росс.

Також відомий астролог дав прогноз щодо подальшої кар'єри Турчинова.

"У Турчинова вона закінчиться рівно тоді ж, коли закінчиться кар'єра Порошенко. До речі, він - Овен, але з висхідним Стрільцем теж. Загалом, це рік зміни декорацій. Наступний рік принесе повну зміну політичної еліти. Старі п**дуни все підуть, їх місця займуть молоді політики", - додав астролог.

Детальніше читайте на "Апострофі": Астролог про майбутнє Порошенко, кінець режиму Путіна і загрозу великої війни: прогноз на 2018 рік.