RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Випробують нову зброю і утилізують стару: генерал розкрив хитру тактику Путіна з його війнами

Росія утилізує свою зброю під час воєнних конфліктів, одночасно випробуючи нове озброєння.

Таку думку висловив генерал-лейтенант, заступник начальника Генштабу ЗСУ в 2006-2010 роках Ігор Романенко в інтерв'ю "Апострофу".

"Ми витрачаємо колосальні гроші на утилізацію. Притому, що у нас хронічно підривалися склади зі старими боєприпасами та інші неподобства відбувалися. А у них утилізація проводиться через застосування цієї застарілої зброї під час війни. Це ж не тільки на Донбасі, а й в сирійській війні, і у всіх війнах, які вони безперервно ведуть з часів Радянського Союзу. Тобто вони більшу частину непотрібного утилізують, застосовуючи на театрі військових дій в Україні, Сирії і так далі. Це методи їх утилізації", - заявив генерал-лейтенант.

Одночасно, Росія в зонах конфліктів випробує свою нову зброю, вважає наш співрозмовник.

"Наступне, що вони роблять щодо озброєнь - це проводять у війні випробування всього нового, що розробляють. Тобто вирішують дві великі функції - утилізують старе, скидаючи на противника і обстрілюючи його, а нове випробують на війні. І це теж робиться у нас же (на Донбасі)", - заявив Романенко.

Він також зазначив, що Росія продовжує тиснути на Україну з метою змусити її проводити утилізацію своїх озброєнь і не розвивати потужне сучасне озброєння.

Повний текст інтерв'ю читайте на "Апострофі" Путін щодня думає про небезпечні для України речі, є нова загроза - генерал.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика Тема: Война на Донбассе
Теги: