RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Відомий журналіст розповів, чого не вистачає Україні, щоб повернути Донбас

Журналіст і блогер Денис Казанський вважає, що українська влада не в змозі забезпечити реінтеграцію Донбасу до складу України.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

Журналіст вважає, що сильна держава могло б впоратися з таким завданням, як це зробила Німеччина в 1990-тих, але в української владі сил на це немає.

"Оскільки ми маємо справу з нинішньою українською владою, яка не може навіть на підконтрольній території навести порядок, то повертати непідконтрольну територію взагалі небезпечно - це такий осередок нестабільності! У тій же Одесі, інших регіонах, де була загроза сепаратизму, ніхто не був покараний. на волі залишаються люди, які в 2014 році провокували безлади, проводили ці "референдуми" в Донецькій і Луганській областях. Якщо з ними нічого не змогли зробити, то повернення таких територій може призвести до чого завгодно, до серйозної кризи і конфлікту", - заявив він.

"У наших чиновників, у нашого президента немає ні сил, ні знань, ні здібностей, щоб з усім цим впоратися. Тому я не знаю, як вчинити в цій ситуації. Я думаю, це може бути навіть шкідливо - повернення ось таких територій", - пояснив Казанський.

Читайте докладніше про ситуацію на Донбасі в інтерв'ю Дениса Казанського "Апострофу" Ситуація на Донбасі жахлива, все йде до одного варіанту.