RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Кто може змінити Путіна: в Росії дали тревожний прогноз

Володимира Путіна на посту президента РФ можуть змінити більш радикальні групи, ніж ПВК "Вагнера", яку розгромили в сирійській провінції Дейр-ез-Зор 7 лютого.

Такий небезпечний прогноз озвучив російський політолог Дмитро Орєшкін у колонці на "Апострофі".

"Тож, з моєї точки зору, якщо Путіна зараз хтось і замінить, то, швидше за все, це будуть набагато більш радикальні "силовікові" групи, які вважають, що Путін проводить занадто слабку політику, і потрібно діяти жорсткіше всюди, де тільки можна. Так що це, в першу чергу, серйозний підрив позицій Володимира Владимировича в очах так званої патріотичної громадськості та силовиків, зокрема", - говорить політолог.

На його думку, поки не зрозуміло, який удар завдасть Путін у відповідь на знищення найманців з російської ПВК "Вагнера" в Сирії.

"Якою буде відповідь, зовсім не зрозуміло, тому що, по суті, відповісти нічим. Це для Путіна зовсім незнайома ситуація, тому що він звик, що Барак Обама або ще хтось у потрібний момент здавали назад і приймали умови Кремля. Напевно, неконвенціальну яку-небудь відповідь винайдуть, але вона не буде сильною", - резюмував Орєшкін.

Детальніше читайте в колонці Дмитра Орєшкіна на "Апострофі" Путін отримав удар і потрапив у незнайому ситуацію: що означає розгром військовослужбовців РФ у Сирії.