RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Савченко зробила гучну заяву про переговори Тимошенко з ватажком ДНР: опубліковано відео

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко зустрічалася з ватажком так званої ДНР Олександром Захарченком до початку військових дій на Донбасі.

Про це в прямому ефірі NewsOne заявила народний депутат Надія Савченко.

"Другий раз, коли я поїхала до Захарченко та Плотницького на переговори, для того, щоб можна було поговорити про звільнення людей, я дізналася, що з Захарченком колись спілкувалася і Юлія Володимирівна (Тимошенко, - прим."Апострофа") на межі зламу Майдану і війни. Але Юлія Володимирівна постаралася цього уникнути і засудила мене за те, що я спілкувалася з Захарченком. За якими саме темами спілкувалася Юлія Володимирівна? Звичайно ж, тільки про Україну. Вона хотіла, щоб її підтримав Донбас, тільки Донбас її вже не підтримав", - сказала вона.

Крім того, Надія Савченко запевнила всіх присутніх в тому, що президент Петро Порошенко відчуває перед нею неприхований страх.

"Порошенко злякався не тоді, коли йому почали доповідати про можливий теракт, щоб вас убити (депутатів у Верховній Раді, - прим."Апострофа"). Він злякався, як тільки мене побачив, коли я йому тільки потиснула руку. Такі перелякані очі я бачила у нього тільки в сесійній залі, коли я зайшла і пустила слух, що у мене є гранати", - сказала вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Україні оцінили, наскільки небезпечна Савченко.