RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Стало відомо про невдоволення у Порошенка переговорами Авакова і Яценюка з Тимошенко

В Адміністрації президента Петра Порошенка незадоволені чутками про переговори Арсенія Яценюка і Арсена Авакова з Юлією Тимошенко.

Про це "Апострофу" розповіли експерти і джерела в БПП.

За твердженнями джерела, в президентській фракції не приховують своєї недовіри до Яценюка і Авакова, однак заперечують, що переговори про об'єднання партій нинішньої коаліції до виборів зайшли в глухий кут. Також повідомляється, що Авакову раніше посилалися попередження від БПП через його соратників

"Ми натякали, що за подвійну гру у Авакова є шанси поїхати з України в Італію на ПМЖ" - говорить співрозмовник "Апострофа".

Експерти підтверджують можливу негативну реакцію Порошенко на переговори своїх союзників з "Батьківщиною".

"Президент може бути незадоволений чутками про переговори з Тимошенко. Наскільки йому це не сподобається, ми зможемо побачити по відношенню до Авакова і Яценюка. В його інтересах жорстко все припиняти і намагатися всіх кооперувати навколо своєї персони", - говорить політолог Ігор Петренко.

Детальніше про можливі переговори між "Народним фронтом" і "Батьківщиною" читайте в матеріалі "Апострофа": Аваков і Яценюк влаштували таємні переговори з Тимошенко: "спецслужби" Порошенко вже в курсі.