RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У спробах звинуватити Ляшка Онищенко довів його непричетність до корупційних схем - експерт

Політичний експерт Володимир Цибулько вважає, що Олег Ляшко виявився чи не єдиним політиком, звинувачення на адресу якого насправді йдуть йому на користь.

Таку думку він озвучив в інтерв'ю журналістам в контексті обговорення презентації книги олігарха і нардепа-втікача Олександра Онищенка про корупцію президента Петра Порошенка "Петро П'ятий. Правдива історія про українського диктатора".

"Історії базуються на аудіо записах, нібито зроблених самим Онищенком. А ось глава, присв'ячена Олегові Ляшку, основана лише на словах Онищенка. Він звинувачує лідера "радикалів" в тому, що той вимагав у нього гроші за вихід із фракції нардепа Сергія Мельничука. А також стверджує, що Ляшко працює на Порошенка.

Цікаво, що доказів цього, навіть сумнівних, Онищенко не наводить. А його коментарі, коли мова заходить про Ляшка, більше походять на особисту образу", - зауважив Цибулько.

У той же час, програма "Следство.Інфо" опублікувала знімки СМС-листування Онищенка з близьким оточенням Порошенка.

"Заходжу в битву з Ляшко. Буду мочити його. Може фізично зачеплюся", - пише Онищенко. І додає: "Ляшко назвав мене і Кононенка що ми розвалюємо фракцію".

У листуванні розмови про гроші, газ та "пакети". При цьому Ляшко згадується тільки двічі. Один раз Онищенко пише, що спробує про щось домовитися з радикалом, а потім використовує на його адресу лайливі слова.

"У контексті все це компрометує як самого Онищенка. А не Ляшка, з яким новоспечений письменник не зміг "домовитися".

Крім того, Ляшко - єдиний політик, який викривав корупцію Онищенка прямо з парламентської трибуни. І голосував за зняття з нього недоторканності. Таким чином, гучний викривальний матеріал перетворився на зведення особистих рахунків з політиком, щодо якого Онищенкові не вдалося знайти реальних доказів причетності до корупції", - також заявив Цибулько.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: