RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

​Естонія надаватиме допомогу українським жінкам у бізнес-стартапах – Богомолець

Президент Естонії Керсті Кальюлайд підтримала ініціативу з об’єднання жіночих рухів України в єдину потужну силу.

Про це повідомила народний депутат, голова комісії Верховної Ради з питань охорони здоров’я Ольга Богомолець.

«Щойно в рамках україно-естонського бізнес-форуму зустрілася з президентом Естонської республіки пані Керсті Кальюлайд. Жінки завжди зможуть порозумітися. Ось і пані президент підтримала нашу ініціативу з об’єднання жіночих рухів України в єдину потужну силу для боротьби за мир та соціально справедливу державу», – написала Богомолець у Facebook.

За її словами, також з Кальюлайд вдалось домовитися про подальшу співпрацю.

«Крім того, Естонія надаватиме допомогу українським жінкам у бізнес-стартапах. Сильна жінка на чолі держави – це, судячи зі стану розвитку Естонії, – завжди на користь», – зазначила депутат.

Нагадаємо, що у Міжнародний день матері, 13 травня, в стінах Київської міської державної адміністрації відбувся перший з’їзд Міжнародної асамблеї матерів, у якому взяли участь, крім дружин та матерів Героїв Небесної сотні та загиблих в АТО, матері Туреччини, Сирії, Боснії та Герцеговини, а також інших країн світу. Міжнародна асамблея матерів, яку очолює Ольга Богомолець, закликала Україну проводити такі реформи, що поліпшуватимуть життя громадян, а не робитимуть його нестерпним.

«Резолюція Асамблеї не політична, а резолюція за те, щоб Україна робила такі реформи, які поліпшать життя. Такі реформи, які облегшують життя, а не роблять його нестерпним. Тому матері України сьогодні об’єдналися, і я сподіваюся, що така традиція буде щорічною. І знову ми будемо збирати матерів України та будувати нашу державу», – підкреслила Ольга Богомолець.

Ухвалений Міжнародною асамблеєю матерів документ було передано в Кабінет міністрів, президенту України, а також в компетентні міжнародні інстанції.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: