RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Був для України чужим: Москаль виступив з гучною заявою про Крим

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що Крим для України був чужим, а "верхи" держави згадували про існування півострова тільки два літніх місяці в році.

Про це він розповів в інтерв'ю Obozrevatel.

Москаль, який був главою МВС в Криму, а також представником президента України в Автономній республіці, вважає, що півострів використовувався Україною як офшорна зона.

"Він був для України чужим. Крим для України - це була така офшорна зона, де відмивається все награбоване, крадене. Все в землю перетворювалося, в купку землі. Будувалися будинки, палаци, на літо туди приїжджали "верхи" - всі, хто мав гроші. Як і повії. Всі російські артисти, кому заборонений сьогодні в'їзд в Україну, всі вони виступали тоді в палаці "Ювілейний" в центрі Ялти, і всі наші вожді тодішні запрошення отримували. я не кажу, що я не отримував, давали не за прізвища, а за посадою. Про Крим згадували в липні і в серпні, а 1 вересня про нього всі забували", - розповів голова Закарпатської ОДА.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше в Севастополі (окупований Російською Федерацією Крим) на вулиці помітили проукраїнський напис.