RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

​Заради збереження влади Порошенко готовий на ескалацію війни в Україні - Тимошенко

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявляє, що президент Петро Порошенко має намір ініціювати ескалацію війни в Україні заради того, щоб залишитися при владі на другий термін.

«Порошенко хоче ініціювати початок великої війни в Україні, щоб додатково були захоплені території України. Він хоче вводити надзвичайний стан, щоб не проводити в країні вибори», – наголосила вона.

Політик повідомила, що для реалізації цього плану зараз вже розпочався переговорний процес влади з тими, хто нібито очолює фейкові ДНР і ЛНР, хто окупував частину Донбасу.

«Оточення президента і сам президент мають дружні стосунки з тим, хто нібито очолює фейкові ЛНР і ДНР», – зауважила політик.

Тимошенко попередила президента про те, що весь світ дізнається про його підступність, якщо він піде цим шляхом – «по суті, початку нової військової ескалації в Україні заради збереження своєї влади і щоб не проводити вибори».

photo by Alexander Prokopenko

«Ми не дамо вам цього зробити. Зупиніться у своєму прагненні до корупції, до збереження влади будь-яким шляхом», – закликала лідер партії.

Вона також нагадала, що на сьогодні найбільша контрабанда йде саме через окуповані території і найбільша корупція – на війні.

«Заробляння грошей на війні відбувається спільно: українська вища влада разом з тими, хто окупував території України», – обурилася лідер партії.

Водночас Тимошенко переконана, що ніщо не допоможе Порошенкові залишитися на другий президентський термін, щоб далі принижувати країну.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: