RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Росії розповіли, як Путін загнав себе в глухий кут із захопленням Криму

Ухвалення в США декларації про невизнання анексії Криму Росією фактично свідчить про те, що російський президент Володимир Путін самостійно загнав себе в кут із захопленням українського півострова.

Про це "Апострофу" розповів російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

"По-перше, декларація Державного департаменту США про невизнання анексії Криму запізнилася роки на чотири з гаком, скажімо для початку. По-друге, Путін і його ОЗУ представляються мені абсолютно тупими імбецилами. Все, що вони роблять - це абсолютно медичний, хімічно чистий ідіотизм. Наприклад, Путін віддав наказ втрутитися в американські вибори, щоб допомогти обратися Трампу, якого він вже мав за агента і розраховував, що Трамп буде таким і далі. Всі ми прекрасно знаємо хронологію того, що сталося", - говорить він.

В даному контексті Рабинович згадує про закон CAATSA ("Про протидію противникам Америки шляхом санкцій", - "Апостроф"), який на його думку був "прямим результатом того, що, прийшовши в Білий дім в якості агента Путіна, Дональд Трамп мав завдання і виявляв ознаки наміри скасувати санкції". Саме після прийняття даного документа ситуація для російського президента серйозно погіршилася.

"Відповідно, Путін своїми діями загнав себе в рамки американського законодавства, де тепер закріплено протистояння путінської Росії нарівні з протистояннями Ірану і КНДР. Цього результату Путін домігся сам. Точно так само і з декларацією Державного департаменту щодо Криму", - пояснив Рабінович.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": США зробили важливий крок для звільнення Криму: залишилася одна перепона.