Пастка розвідника: в Україні розповіли про хитрий задум Путіна щодо Донбасу

Пропозиція російського президента Володимира Путіна президенту США Дональда Трампа провести референдум на Донбасі є розвідувальною пасткою.

Таку думку "Апострофу" озвучив український вчений-філософ, колишній виконавчий директор міжнародного фонду "Відродження" Євген Бистрицький.

За його словами пропозиція Путіна не має на увазі проведення відкритого референдуму і американцям варто це розуміти.

"Ті моменти, які я навів, думаю, мусять бути зрозумілими американцям. Це не буде вільний референдум, це фактично пастка. Це типова розвідувальна пастка", - вважає вчений.

Також він додав, що Україні стоїть зберігати свою жорстку позицію щодо Росії і не йти на поступки через те що Трамп пішов на переговори з Путіним.

"Та позиція, яку зараз зайняла Україна, позиція, яка оцінює Путіна як агресора і Росію як агресивну країну, і та відсіч агресії, яка вже зараз є, мусить тільки посилюватися, щоб американський істеблішмент і Трамп розуміли, що вони мають справу із серйозною країною Україною. Щоб ця відсіч агресору якраз підтримувала критичний погляд на Росію з боку американського істеблішменту і президента", - резюмував він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Путін придумав пастку для Донбасу – український філософ.