RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

​Найбільше Роттердам+ критикує канал Коломойського

Основним критиком формули Роттредам+ є олігарх Ігор Коломойський. Це підтверджує систематична роботи його ЗМІ по дискредитації формули.

Про це розповів політолог Віталій Кулик, передає видання "Хвиля".

"Тільки з січня 2017 по липень 2018 го Роттердам + критикувався в ТСН.ua 27 разів, в стрічці УНІАН 62 рази, в ефірах "1 + 1" - 71 разів. Рекорд поставлений "плюсами" в березні 2018 го - цілих 27 сюжетів!", - підкреслив політолог.

На думку Кулика, те, що саме Коломойський є замовником інформаційної кампанії проти формули можна зрозуміти з контент-аналізу повідомлень "приватівського" медіа-холдингу, проведеного Центром досліджень проблем громадянського суспільства.

За словами експерта, тема важлива для олігарха, в першу чергу, через те, що тарифи на електроенергію вкрай важливі для феросплавного бізнесу.

"Феросплавні заводи тільки на "Роттердам+" втратили 3,5 млрд грн. У новому ринку їх недоотриманий прибуток (саме прибуток, оскільки збитковими вони так і не стали навіть з "роттердамською" ціною електроенергії) збільшиться ще більше. А значить настав час шукати нові ходи", - пише він.