RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Саакашвілі розповів, як живе в ЄС на гроші мами: опубліковано відео

Екс-президент Грузії, колишній глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі живе в Амстердамі, і, за його словами, не шикує: купує продукти в місцевому супермаркеті, ходить в спортзал і рухається по місту на велосипеді.

Про це йдеться в сюжеті програми "Українські сенсації" на телеканалі "1+1".

За його словами, коли у нього матеріальні проблеми, сім'ї фінансово допомагає мама.

"Заробляє достатньо, щоб утримувати себе, допомагати моїй дружині і синові, який в Грузії, і іноді навіть трохи допомагати мені", - зізнався політик.

При цьому Саакашвілі стверджує, що гонорари за лекції в місцевих університетах перевищують його річний дохід на посаді голови Одеської обласної державної адміністрації.

Відзначається, що "комуналка" в Амстердамі обходиться екс-президенту в 300-350 євро на місяць - з газом і з "усіма справами". З прибиранням ця сума доходить до 400 євро.

Також колишній одеський губернатор зізнався, що в Нідерландах йому "нудно". Він згадує Україну - полюбив українців і вважає, що в майбутньому країна - потенційно велика європейська держава.

Про те, що відбувається з соратниками Міхеїла Саакашвілі в Україні, читайте в матеріалі "Апострофа": У Саакашвілі з'явився серйозний конкурент: яка доля чекає партію Міхо.