RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Екс-редактор "Форбс" різко висловився на адресу Гриценка

Екс-редактор «Форбс Україна», журналіст Максим Кухар заявив, що екс-міністр оборони України (2005-2007) Анатолій Гриценко повинен понести відповідальність за висловлювання про заперечення державності України.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Таку реакцію медіа-експерта викликав виступ міністра оборони України 2005-2007 років в програмі Василя Голованова - "Великий вечір" на каналі NEWSONE, где Гриценко в прямому ефірі заявив, що «по базовим функціям державу Україна вже розвалена».

Журналіст Максим Кухар, який брав участь в бойових діях на Донбасі в складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, був обурений такими висловлюваннями політика.

«Сурков придумав і пустив ганяти по ЗМІ тезу про те, що Україна вже не держава, що в Україні держави не має, що вона розклалася і з нею як з частиною міжнародного права можна вже не рахуватися», - відмітив Кухар, додавши, що за логікою Гриценко ті, хто воюють на Донбасі - не знають за що гинуть.

«Ті, хто з початком війни служили і захищали країну - вони чортзна, що захищали. Повно всякої гидоти навколо відбувається, але крутити тезу ворога про те, що ми не держава, і взагалі вже ніщо - неприйнятно», - вважає Кухар.

Раніше, волонтер і військовий оглядач, заступник голови Ради резервістів Збройних Сил України, Мирослав Гай вже звинувачував Анатолія Гриценка в підігруванні російській пропаганді.

Тоді Гриценко розмістив інформацію з російського пропагандистського сайту про нібито визнання міністром оборони США Джеймсом Меттісом Криму російським та вимагав від уряду України виставити Америці ноту протесту.