RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Не допустити реваншу: Яценюк розказав про плани на 2019 рік

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк заявив, що головне завдання на 2019 рік - не дати можливості реваншу.

Про це повідомляють на сайті партії, посилаючись на слова Яценюка під час урочистостей до 100-річчя Буковинського народного віче в Чернівцях.

"Ворог чекає, знову українська політична еліта посвариться. У 2019 наша основна задача - не дати можливості реваншу. Наша відповідь тільки одна: ми любимо свою країну, ми готові боротися за неї, і ми переможемо", - підкреслив Яценюк.

Він зазначив, що наступний рік буде непростим, як економічно, так і політично.

"Навіть серед наших західних партнерів не завжди можна почути чіткий голос підтримки України. Я не міг подумати, що ми дійдемо до ситуації, коли Угорщина і Польща не завжди будуть розділяти позицію підтримки України. Зрозуміло, що Росія своїх планів не змінить. Але ми знаємо, що не маємо права допустити того, як було в минулому", - заявив екс-міністр закордонних справ України.

За його словами, основне завдання на майбутнє - не допустити реваншу.

"Сплячий реванш вже є, в тому числі і в Чернівцях, коли змістили законно обраного проєвропейського мера. У масштабах України вони так само очікують реванш проросійських сил. Наша відповідь тільки один: ми любимо свою країну, ми готові боротися за свою країну, і ми переможемо. Ми це довели і будемо доводити ", - сказав Арсеній Яценюк.