RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Українські депутати назвали Путіна помічником диявола і оприлюднили "історичне" фото

Депутати прямо в стінах парламенту, слідуючи історичному сценарію, написали лист "чорту московському", а саме президенту РФ Володимиру Путіну.

Фото, "як українські депутати писали лист Путіну" опублікував на своїй сторінці в Facebook заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко.

"Велосипед вигадувати не стали. Наші предки козаки вже подали приклад, як вести переговори з ворогами на міжнародному рівні. Звичайно ж, минуло багато часу і адресат послання змінився. Але слова, які все гранично ясно пояснюють - залишилися", - написав нардеп.

На фото депутати обіграли картину, на якій зображено, як запорізькі козаки пишуть образливого листа турецькому султану Мехмеду IV у відповідь на його ультиматум припинити нападати на Блискучу Порту і здатися.

У "постановці" брали участь нардепи: Владислав Севрюков, Олег Барна, Григорий Шверк, Рефат Чубаров, Григорій Тіміш, Оксана Юринець, Богдан Онуфрик.

Як повідомляв "Апостроф", популярні музиканти і актори знялися в ролику, присвяченому Дню захисника України, і написали лист "московському царю".