RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Еліта і кріпосні Донбасу: відома пропагандистка Путіна видала гнівний пост, пригрозивши Кремлю кров'ю

Російська пропагандистка Марина Ахмедова різко розкритикувала політику Кремля на окупованому Донбасі, зокрема, призначення ватажками так званих ДНР і ЛНР "абсолютно керованих людей, які не мають авторитету у народу".

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Ахмедова, підтримуючи російську агресію на Донбасі, в той же час вважає, що Кремль не повинен втручатися в так звані "вибори" на окупованій території.

"Адміністрація президента Російської Федерації після вбивства Захарченка не впоралася з розгубленістю і вчинила так, як звикла чинити всюди - забрала вибір у людей і вирішила за них, хто буде главами територій. Це, може бути, і правда неважливо зараз, хто конкретно буде главою Республік, було б неважливо, якби це за будь-якого главу проголосував сам народ. Набагато важливіше те, що Адміністрація зламала волю людей і сказала духу - "Пішов геть! Ти звідки виліз - з кріпаків? З цих поганих шахт? Пішов звідси. Тут правимо обрані - Ми". Звичайно, Адміністрації хотілося, щоб на чолі стояли абсолютно керовані люди, які не мають авторитету у народу, готові піти на все, що накажуть. Таких і вибрали. Але якщо порівняти шкоду від чомусь незручного для Адміністрації глави і зламаною волею людей, якщо покласти шкоду від того і цього на чашу ваг, то можна тільки, закривши обличчя, бігти в страху. Не можна так ламати людей. Небезпечно так ламати людей. Дух повстане, і тоді ми всі проллємо кров", - написала росіянка.

Відзначимо, що Марина Ахмедова - журналістка видання "Русский репортер", редактор якого Віталій Лейбін вважається близьким до помічника президента РФ Владислава Суркова.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії реформують структуру, яку очолював Владислав Сурков, що істотно позначиться на ситуації в на окупованому Донбасі.