RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Соціологи назвали Тимошенко фаворитом другого туру президентських перегонів

За результатами моделювання другу туру президентських виборів лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко виграє у всіх можливих конкурентів.

Про це заявили соціологи на підставі спільного великого дослідження КМІС, Центру Разумкова та групи Рейтинг, в ході якого було опитано 10 000 респондентів.

Зокрема, за даними соціологів, Юлія Тимошенко ймовірно виграє у чинного президента Петра Порошенка з результатом 29% на 14%.

За даними соціологічного дослідження, у першому турі виборів упевнене перше місце з відривом у два рази посідає Юлія Тимошенко.

"Тимошенко готові підтримати 21% українців, які визначилися і підуть на вибори. На другому місці актор Володимир Зеленський з результатом 11%. Далі йдуть Петро Порошенко і Анатолій Гриценко з результатом - по 10% голосів. Юлія Тимошенко лідирує в усіх макрорегіонах України, крім Донбаса", - зазначають соціологи.

Також за даними експертів, кожен п’ятий виборець вірить, що наступним президентом стане саме Юлія Тимошенко.

При цьому чинний прездент Петро Порошенко, за даними соціологів, у разі виходу в другий тур, ймовірно програє усім основним кандидатам.

Відзначимо, що спільне опитування КМІС, Центру Разумкова та Соціологічної групи Рейтинг проведене з 19 жовтня по 2 листопада 2018 року. Опитано 10 000 респондентів в усіх областях України (без врахування населення АР Крим та окупованих територій Донецької та Луганської областей). Статистична похибка складає не більше 1%.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика