RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

У Тимошенко пообіцяли молоді стимулювати народжуваність в Україні

Новий економічний курсу України, який ініціює лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, передбачає механізми стимулювання народжуваності в Україні.

Про це написав народний депутат від "Батьківщини" Сергій Євтушок на своїй сторінці у Facebook, зауваживши, що наразі в Україні смертність перевищила народжуваність майже вдвічі.

"Кредитна політика чинної влади не дає можливості молодим сім’ям отримати житло, в них немає можливості розвивати свій бізнес і бути забезпеченими, щоб спокійно народжувати та виховувати дітей", – зазначив політик.

Євтушок наголосив, що після перемоги на президентських виборах Тимошенко запровадить комплексну програму підтримки молоді, що в результаті покращить ситуацію з народжуваністю.

За його словами, новий економічний курс передбачає фінансову допомогу при народженні дитини: "виплата при народженні першої становитиме 50 тис. грн, другої – 100 тис. грн, а після народження третьої та більше – сума сягатиме 150 тис. грн".

Крім того, як зауважив нардеп, в Україні для молоді будуть впроваджені іпотечні кредити на житло без застави і першого внеску, мінімум на 10 років, з державним ринковим страхуванням. Також з’явиться можливість отримати мікрокредити без застави під 3% річних під готовий бізнес-план.